Prezentare.

Cercetările științifice arată că , aparatele ce folosesc lumină roșie, vizibilă, cu o lungime de undă de 633nm, acționează stimularea BioFoto proprie organismului. Stimularea producerii de colagen și elastin reduce ridurile din jurul ochilor, tonifică pielea și îmbunătățește aspectul general al pielii. Crește de asemnea permeabilitatea pielii, amplificând efectul cosmeticelor și permițând ingredientelor active penetrarea mai profundă în piele.

Ce este colagenul?

* Colagenul are un caracter neted si nedeslusit în piele . Format în tendoane , el apare sub forma unor corzi fibroase, dure și grele. Colagenul protejează corpul din multe puncte de vedere, pornind de la protejarea vaselor de sânge până la cea a îngrijirii pielii.
* Organismul tinde să producă mai putin colagen sau de o calitate mai slabă pe măsură ce îmbătrânește.
* Pielea, de fapt, este colagen în proporție de 70%. Când o cantitate redusă de colagen sau de o calitate necorespunzătoare este produsă, pielea își pierde elasticitatea și începe să se lase.
* Vârsta, și deci lipsa colagenului, reduce puterea de întindere a tendoanelor. Abilitatea de a te mișca liber si confortabil este redusă din această cauză.
* Cremele tipice cu colagen nu pot pătrunde prin epidermă, dar tratamentele destinate stimulării producerii de colagen sunt destul de promițătoare.

Efectul luminii roșii Acest procedeu asigură o circulație sangvină mai bună și ajută la detoxifierea pielii.

* Se accentuează hidratarea, prin care obții o elasticitate crescută. Grație acestui procedeu pozitiv, crește regenerarea celulelor pielii-o regenerare naturală–rezultatul fiind o piele vizibil mai tînără

Durata ședințelor

* Durata de expunere în aparatele cu tuburi colagen este invers proporțională cu puterea aparatelor.
* Ptr ca tratamentele să aibe efectul scontat, se recomandă un set de ședințe de inceput urmând a se face întreținerea periodic.

Durata unui tratament este de10- 15 ședințe, la un interval de 1-2 zile. În funcție de puterea aparatului ele pot fi de10-20min. Rezultatele vizibile ale regenerării pielii se vor vedea dupa 4-8 săptămâni.
Este important protejarea ochilor de lumina puternică!

* Tuburile collagen nu emit raze UV, motiv pentru care ele nu bronzează și nu provoacă arsuri! Eventualele înroșiri ale pielii se datorează încălzirii. Acestea vor dispărea după o perioadă scurtă de timp.
* Nu este UV! Nu este laser! Este terapie prin lumină!

Beneficii:
• Efect anti-imbatranire vizibil
• Reducerea liniilor fine, in special in jurul ochilor, gatului, zonei din jurul gurii si buzelor
• Imbunatatirea elasticitatii pielii, supletii si fermitatii acesteia
• Reinnoirea fibrelor de collagen si elastina
• Activarea metabolismului pielii
• Promovarea unui ten sanatos
• Lipsa efectelor secundare sau daunatoare
• Lipsa durerii

De ce Terapia prin Lumina Collagen ?
Terapia prin Lumina Collagen este un proces in totalitate sigur care incurajeaza in mod natural corpul sa produca enzyme, fibre de elastin, si colagen care sustin structura pielii. Astfel produce o piele mai tanara, mai catifelata, mai ferma la atingere. Tehnologia Luminii Infrarosii a fost in mod extensive cercetata si folosita de Nasa, Clinica Mayo, Institutele Nationale de Sanatate, Armata US, si multi altii la nivel mondial. A fost gasita a fi eficienta in repararea pielii deteriorate, tratarea depresiilor, inlaturarea durerilor, tratarea ranilor, omorarea bacteriilor, supliment in tratamentul cancerului, si mult mai mult.
Procesul de imbatranire este insotit de doi factori: cu cat pielea devine mai imbatranita, cu atat mai redus este metabolismul pielii. Acest lucru duce la scaderea energiei celulelor fibroblast, care produc colagen si elastina. Mai mult, capacitatea corpului de a produce nutrientii necesari celulelor fibroblast de asmenea scade. Rezultatul este o productie redusa de colagen si elastin care se reflecta in linii fine si inegale si un aspect lasat al pielii.
Valurile gentile de lumina rosie produsa de lampile COLAGEN stimuleaza reinceperea producerii colagenului care tonifica pielea si a fibrelor de elastina in cele mai profunde straturi ale dermei. Aceasta stimulare photo bio are un effect vizibil si asupra ridurilor si activeaza metabolismul pielii. Rezultatul este o piele ferma si intinsa cu riduri reduse, un aspect proaspat si un look radiant incantator.

Puncte cheie in utilizarea Terapiei cu Lumina Rosie:

* Face ca pielea ta sa arate si sa se simta intinerita.
* Tonifica si da fermitate pielii.
* Uniformizeaza pigmentarea.
* Ajuta pielea deteriorata sa se refaca de 200% de ori mai rapede.
* Tratament eficient pentru Psoriasis si Eczeme.
* Elimina vergeturile in cazul majoritatii clientilor.
* Reduce in mare masura cicatricile.
* Tratament eficient pentru acnee.
* Reface gradul de hidratare al pielii.
* Reface pielea care a suferit arsuri solare.
* Sporeste circulatia sangvina.
* Indeparteaza durerile articulatiilor.
* Reduce dramatic ridurile si liniile fine.

Meniu