centru solarIn cultura moderna, o piele uniform bronzata constituie un simbol al sanatatii, al bunei dispozitii si al bunastarii. Un aspect tonic, tineresc, asa cum este redat de bronz, reprezinta pentru multi un factor esential pentru a avea succes, mai ales in societatea de azi, in care accentul este pus foarte mult pe imagine si pe aspectul exterior. Un bronz uniform chiar schimba radical infatisarea , mai mult , iti da o doza de incredere in tine, de euforie , aratand mai bine si fiind apreciat(a) peste tot, in aceste timpuri cand imaginea conteaza cel mai mult si cand solarul a devenit o moda. Astfel, indiferent de anotimp, din ce in ce mai multi oameni, barbati si femei, viziteaza saloanele de tip “solar” pentru a-si asigura un ten bronzat. Romanii nu se lasa nici ei mai prejos si, incepind de la vedetele de televiziune pana la oamenii obisnuiti, din ce in ce mai multi frecventeaza astfel de saloane.

Cit de sanatoasa este o astfel de bronzare, insa, intr-un salon specializat? Conform specialistilor, radiatiile solare sunt mult mai puternice fata de cele utilizate de aparatura dintr-un salon si acopera intreg spectrul de ultraviolete. Radiatiile solare pot arde pielea. Expunerea la ultraviolete intr-un aparat de bronzare care are toate certificarile necesare inseamna o expunere la doze de radiatii controlate si mult mai scazute decat in cazul expunerii la soare. In afara de aspectul placut conferit pielii, bronzarea are si efecte terapeutice, precum stimularea absorbtiei vitaminei D3 in organism, necesara pentru asimilarea Calciului in oase, si deci la reducerea riscului aparitiei osteoporozei, boala frecvent intalnita la femeile trecute de o anumita virsta. Asadar tot ce se vehiculeaza negativ este lansat pe piata pentru a darama o afacere sau “semnale date de specialisti” de peste 50 ani, sau pur si simplu din lipsa de bani si de invidie. La Centru Solar Body Line , avem pacienti trimisi de doctori cu adevarat adaptati, iar pentru siguranta persoanelor sceptice, avem un test de piele care iti spune exact cate minute trebuie sa faci in functie de tipul de piele. Ca o dovada a popularitatii bronzarii artificiale, in Romania s-au deschis numeroase saloane specializate. Insa, ce garantii au utilizatorii ca aparatele respective sunt sigure, performante si au toate certificarile necesare? La Centrele Solare Body Line schimbam tuburile inainte de perioada limita, va oferim cele mai bune creme hidratante , teste de piele , dezinfectantul cel mai bun din lume, Tegee sol – solutie folosita pentru aeronavele Boeing, si adaptarea solarelor la ultimile descoperiri , pentru o imbunatatire continue a calitatii. Apelati cu incredere la Centrele Solare Body Line. ACUM SI IN SISTEM FRANCIZA, va oferim aceeasi calitate in orice oras in care o sa intalniti un Centru Solar Body Line

Bronzul perfect are un singur secret: cele mai noi si mai puternice solarii verticale si orizontale (58 tuburi a 160w bucata), rezultand o scurtare a duratei de expunere cu efect maxim. Astfel , am setat sedintele de 6 minute pentru solariile verticale si de 8 minute pentru cele orizontale, rezultand din bronz o frumusete vie.

Demachiati-va inainte de a intra la solar.

Pentru accelerarea bronzului cu pana la 40% si hidratarea pielii este indicat sa folositi cremele speciale care le gasiti in solar (nu este obligatoriu).

Va mai recomandam sa mai intercalati si sedinte la Solarul – Colagen, care hidrateaza f bine pielea, reduce ridurile, etc…detalii aici.

O regula de baza , pentru a va adauga un bronz frumos, este aceea de a nu face dus dupa sedinta de bronzat timp de 2-3 ore.

Meniu