De ceea ce trebuie ţinut cont în folosirea unei loţiuni de bronzare este hidratarea. Bronzarea în exterior sau interior usucă pielea. Un accelerator va grăbi natural producţia de melenină, astfel încât pigmenţii să se închidă imediat. Aceste produse de îngrijire a pielii vă vor bronza mai rapid, cu o culoare mai închisă şi bronzul va dura mai mult.
Un accelerator vă ajută să vă bronzaţi cu 50% mai repede şi să menţineţi bronzul cu 90% mai mult. Fără folosirea acceleratorului, bronzarea depinde de viteza de activare melaninei din piele de către lumina. O piele uscată, neîngrijită, reflectă razele ultraviolete nepermiţând bronzarea. Se exfoliază mult mai repede ducând la dispariţia bronzului.
Produsele de bronzare artificială pot fi folosite şi în exterior, dar trebuie ţinut cont că ele nu au factori de protecţie. Important: doar produsele create special pentru bronzarea artificială pot fi folosite în solar! Altele pot conţine ingredienţi care încetinesc procesul de bronzare sau pot afecta plăcile acrylice din solar, care sunt foarte scumpe. Aceste produse lasă un film care cauzează crăparea şi cristalizarea acrylului. Filmul nu permite primirea de către utilizator a unui bronz bun. Dacă nu sunteţi sigur de un produs, întrebaţi distribuitorul. Nu dorim sa obligam prin acest articol la folosire cremelor acceleratoare. Mai puteti hidrata pielea si prin folosirea Solarului Colagen.
Aduceţi-vă aminte! După bronzare: Hidratare! Hidratare! Hidratare!

Meniu